Άρης: Ελάχιστες μέρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, με το «παραθυράκι» των παικτών που έχουν μείνει χωρίς ομάδα να είναι το μοναδικό που θα παραμείνει για λίγο ακόμη ανοιχτό. Γεγονός που συνεπάγεται πως αν δεν προλάβει να βρει λύσεις μέσα στις επόμενες 4 μέρες, ο Άρης θα πρέπει να περιοριστεί στις... ελεύθερες επιλογές.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Χουανκάρ, οι «κιτρινόμαυροι» εστιάζουν και πάλι στην απόκτηση επιθετικού. Το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αν συνυπολογίσει κανείς και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών τα οποία έχει ο Αργεντινός φορ.

Από κει και πέρα ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως θα ήθελε μια επιπλέον λύση για τα χαφ πέραν των Σιφουέντες και Μόντσου. Σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς έχουν στην λίστα τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και δεν αποκλείεται αν βρεθεί κάτι αξιόλογο να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου εξ αυτών.

Πηγή: metrosport.gr