Πολύ καλή κίνηση, έστω κι αν επικοινωνιακά η ΑΕΚ δείχνει… ριγμένη επειδή δεν μπόρεσε να αποκτήσει τον Ντατρό Φοφανά, χαρακτήρισε αυτή του Φραντζί Πιερό ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η μεταγραφή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί. Δεν ξέρω αν η Τσέλσι μπορεί να αλλάξει στάση τώρα για τον Φοφανά, αλλά το βλέπω δύσκολο εκεί που έχει φτάσει το πράγμα. Σήμερα θα μάθουμε αν θα φύγει νωρίτερα από την εθνική του ομάδα για να έρθει να περάσει ιατρικά και να υπογράψει», τόνισε.

«Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή ο Πιερό. Η ΑΕΚ πήρε ένα ρίσκο που δεν βγήκε, γιατί θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ νωρίτερα τη συγκεκριμένη κίνηση, αλλά προτίμησε να περιμένει κάποιες πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Από την Παρασκευή άρχισε να ασχολείται ενεργά με τον Πιερό έχοντας κάνει την τελική πρόταση για τον Φοφανά. Η συμφωνία είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ, συν 500.000 μπόνους, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με 800.000 το χρόνο», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα στοιχεία του 29χρονου άσου από την Αϊτή είπε: «Ο Πιερό είναι γκολτζής, είχε στη Μακάμπι Χάιφα συμμετοχή σε πολλά γκολ της ομάδας έχοντας μεγάλους αριθμούς σε γκολ και ασίστ, δηλαδή μπορεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ καλός στην υποδοχή της μπάλας, καλύτερος έξω από την περιοχή από τον Πόνσε, αλλά δεν μπορεί να φτιάξει φάση για τον εαυτό του όπως ο Λιβάι. Αν τον είχε πάρει τον Ιούλιο η ΑΕΚ, θα είχε μεγαλύτερη πέραση στον κόσμο σε σχέση με τώρα. Σίγουρα όταν θα παίζει ο Πιερό, θα αλλάζει και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας».