Άρης: Μέχρι σήμερα το βράδυ οι ελληνικές ομάδες έχουν περιθώριο να προσθέσουν παίκτες στο ρόστερ τους, καθώς τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, καθώς για τους ελεύθερους η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Intime - Ποδοσφαιριστές του Άρη
Intime - Ποδοσφαιριστές του Άρη

Ο Άρης, είναι αλήθεια, πως τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές του, για τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη για την επίθεση. Έναν ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Μορόν (αν φυσικά υπάρξει αίσιο τέλος στις τελικές επαφές για ανανέωση) και παράλληλα, αν παραστεί ανάγκη θα μπορεί να παίξει δίδυμο με τον Ισπανό. Άρα οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ ότι ο Μορόν, που ιδανικά θα μπορούσε να παίξει και στα άκρα.

Έτσι, όλο το βάρος πέφτει στον φορ και την προσθήκη που αναζητάει ακόμα ο Άρης από την αγορά του εξωτερικού, δίνοντας προτεραιότητα σε παίκτες που έχουν… ξεμείνει σε ομάδες μετά την αυλαία που έπεσε στις περισσότερες αγορές. Με δεδομένο όμως ότι σε λίγες ώρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, λιγοστεύουν και οι πιθανότητες για να γίνει κίνηση.

Μέχρι το βράδυ λοιπόν ο Άρης θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να πάρει παίκτη από ομάδα, πριν δει τις επιλογές που θα υπάρξουν στο… καλάθι των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Εκεί όπου σαφώς, για την ώρα ξεχωρίζει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, με τον οποίο, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, αλλά, για την ώρα, και διαφορά στο οικονομικό. Ο Αργεντινός έχει ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, ωστόσο προφανώς και από πλευράς Κιτρινόμαυρων γίνεται κι ένα παιχνίδι τακτικής, μιας και μπήκαμε στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Να τονιστεί πάντως ότι δεν είναι δεδομένο πως ο Άρης τελικά θα προχωρήσει σε μεταγραφή αν δεν βρει αυτό που θέλει, στη τιμή που θέλει, ενώ αν τελικά δεν πάρει φορ, τότε αυτόν τον ρόλο, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, θα τον παίξει ο Σαμόρα.

Πηγή: sfina.gr

Intime - Ποδοσφαιριστές του Άρη
Intime - Ποδοσφαιριστές του Άρη