Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα από τον Δικέφαλο του Βορρά μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 o έμπειρος ρεπόρτερ, αναφερόμενος στην προσπάθεια της ομάδας να κλείσει στόπερ τονίζοντας συγκεκριμένα ότι έχει γίνει πρόταση για τον Ουμάρ Σολέ και πλέον περιμένει την απάντησή του στις επόμενες ώρες.

Μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το δημοσίευμα του www.krone.at που αναφέρει συγκεκριμένα: «Για πολύ καιρό φαινόταν το πιο πιθανό, Σάλτσμπουργκ και Σολέ θα χώριζαν το καλοκαίρι. Αλλά η παρουσία του Γάλλου στην προπόνηση της Δευτέρας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι χθες, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς θαύμα την παραμονή του στην ομάδα. Άλλωστε είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές πως αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα θα αποχωρούσε. Αλλά αυτό δεν συνέβη.

Επίσης δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Χόφενχάιμ. Τώρα μια ανατροπή σε όλη αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να αποκλειστεί. Ο Γάλλος έκανε καλή εντύπωση και η εικόνα του έδειχνε έναν ποδοσφαιριστή σαν να μην είχε απουσιάσει ποτέ! Μάλιστα αντάλλαξε φιλικές κουβέντες με τον προπονητή της ομάδας αλλά και με τους συμπαίκτες του»

Όπως σημείωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ο ΠΑΟΚ είχε προσεγγίσει από τις προηγούμενες ημέρες και πριν την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας τον στόπερ της Σάλτσμπουργκ, με τον ποδοσφαιριστή που πλέον μένει ελεύθερος από την αυστριακή ομάδα να μην έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση.