Σοβαρές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στον ΠΑΟΚ, που ίσως (αν και οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες) οδηγήσουν σε αποχώρηση της τελευταίας στιγμής από το ρόστερ!

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Κίριλ Ντεσπόντοφ, για τον οποίο υπάρχει κρούση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Ρωσία. Συγκεκριμένα, ρωσικός σύλλογος επιχείρησε να κάνει το "μπαμ" στο φινάλε των μεταγραφών, αφού κατέθεσε προσφορά στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βούλγαρου επιθετικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή του στον «Ελλάδα FM».

InTime / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη Ρωσία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 12 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα μετά το κλείσιμο του αντίστοιχου μεταγραφικού παραθύρου για την Ελλάδα. Σχετικά με την πρόταση για τον Ντεσπόντοφ είναι ενήμερος και ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο από την πλευρά του Δικεφάλου, φαντάζει απίθανο ο σύλλογος να συναινέσει στην πώληση του παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 11 του μήνα, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει είτε να βρουν αντικαταστάτη μέσα σε ένα 24ωρο είτε να ψαχτούν για την αγορά παίκτη από τη δεξαμενή των ελευθέρων (έως το τέλος Σεπτεμβρίου), κάτι που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Το κομμάτι που περιπλέκει κάπως τα πράγματα έχει να κάνει με τη στάση του ίδιου του παίκτη. Ο Βούλγαρος διεθνής παρουσιάζεται προβληματισμένος που δεν λογίζεται ως βασικός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα να εμφανίζει τάσεις φυγής. Μάλιστα, μόλις ενημερώθηκε για την πρόταση των Ρώσων, ο Ντεσπόντοφ ζήτησε ραντεβού με τον προπονητή του ώστε να εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του!

InTime / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από τη στιγμή που ο 27χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα το πάνω χέρι στην υπόθεση και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το "OK" για πώληση, εφόσον δεν το επιθυμεί. Από την άλλη, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα ειπωθεί μεταξύ Ντεσπόντοφ και Λουτσέσκου. Κάθε σύλλογος μπορεί να έρθει σε δύσκολη θέση διατηρώντας στις τάξεις του έναν "ξενερωμένο" ποδοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα γίνει αυτή η μεταγραφή σε αυτό το timing, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να περάσει στον παίκτη το μήνυμα ότι υπολογίζεται και πως ο δρόμος προς τη βασική ενδεκάδα περνά από τη βελτίωση και την προσπάθεια στις προπονήσεις.