Δημήτρης Πανίδης: Για τη μεταγραφή του στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία και τη συνύπαρξη του με Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη καθώς και τους στόχους του για τη νέα χρονιά μίλησε ο 22χρονος επιθετικός, Δημήτρης Πανίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Intime - Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Intime - Ο Κωνσταντίνος Κουλιέρακης

Για την απόφαση να συμφωνήσει με τον Εθνικό Νέο Κεραμιδίου: «Το συμβόλαιο μου τελείωσε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και αναζήτησα κάτι διαφορετικό για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ήρθε η πρόταση, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και δέχθηκα. Από πέρυσι έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει πράγματα ο σύλλογος, ανέβηκε κατηγορία, είναι οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι θα δείξουμε πολλά και φέτος».

Για τους στόχους με την ομάδα: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να εδραιωθούμε. Το καλύτερο θα ήταν να κερδίζουμε εντός και εκτός. Θα έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη και θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Για την εμπειρία που έχει στο πρωτάθλημα: «Έχω κάνει αρκετά παιχνίδια στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β' και τα Τρίκαλα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ποτέ δεν είχα συγκεκριμένο αριθμό γκολ ως στόχο. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ γιατί θα είναι καλό για εμένα αλλά και για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο είτε με γκολ είτε με ασίστ. Θέλω να παίζω και εύχομαι να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη: «Ήμασταν πέντε χρόνια με τον Γκαρσία και έμαθα πολλά. Πήρα πολλά πράγματα. Ήμουν συμπαίκτης με Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια. Είναι δυο ξεχωριστές περιπτώσεις. Ο Κωνσταντέλιας έδειχνε να έχει ταλέντο και τα έκανε όλα τέλεια. Θεωρούσα δεδομένο ότι θα προχωρήσει πολύ και θα παίξει. Ο Κουλιεράκης ήταν ένα παιδί που πάντα δούλευε, διψάει και έχει τρομερή εξέλιξη. Θεωρώ ότι ο Γκούμας έχει το απαραίτητο ταλέντο και με την κατάλληλη δουλειά, θα μπορέσει να κάνει πράγματα», είπε ο Δημήτρης Πανίδης.

Intime - Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Intime - Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας