Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στη Σερβία υποστηρίζουν, ότι η Βοϊβοντίνα τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του Αλεξάνταρ Μιλόσεβιτς για το MaxBetSport υποστηρίζεται, ότι ο σύλλογος του Νόβι Σαντ που θέλει να ενισχυθεί περισσότερο πριν το κλείσιμο του καλοκαιρινού παραθύρου των μεταγραφών βλέπει πολύ «ζεστά» την υπόθεση του 27χρονου Σέρβου εξτρέμ, τον οποίο είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός το 2018 από τη Ραντνίκι Νις έναντι 550.000 Ευρώ.

Οι Σέρβοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα κι επιθυμούν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με ρήτρα εξαγοράς. Το δημοσίευμα παραδέχεται ότι ο συμπατριώτης τους δεν έπιασε στον Ολυμπιακό, γι' αυτό και είχε και δανεισμούς σε ομάδες, όπως η ισπανική Λεγανές, η ρωσική Ουράλ και η Ρούμπιν Καζάν, ενώ με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά (σ.σ.γίγαντες του Πειραιά αναφέρει συγκεκριμένα) μέτρησε 75 συμμετοχές με επτά γκολ και πέντε ασίστ.

«Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σερβικό ποδόσφαιρο και ο επόμενος σταθμός του θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι το Νόβι Σαντ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.