Η ΑΕΚ παρότι είχε στο ρόστερ της τόσο τον Λιβάι Γκαρσία όσο και τον Φράνζι Πιερό, έφτασε μία… ανάσα την Τετάρτη από την απόκτηση του Φοφανά, ο οποίος τα μεσάνυχτα χάθηκε οριστικά!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν η Τσέλσι επέστρεψε και πρότεινε στην Ένωση τον δανεισμό του παίκτη, ζητώντας από την Ένωση να καλύψει το ετήσιο συμβόλαιο του 21 ετών επιθετικού και βάζοντας μία ρήτρα ύψους 24 εκατ. ευρώ, χωρίς να είναι υποχρεωτική.

AP / Alberto Saiz

Μετά την πρόταση της Τσέλσι το θέμα Φοφανά έπεσε ξανά στο τραπέζι για την ΑΕΚ, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν να μειωθεί σημαντικά η ρήτρα, ώστε να είναι εφικτό να πληρωθεί από κάποια ελληνική ομάδα, αλλά και να αλλάξουν κάποιοι άλλοι τρελοί όροι που έβαζαν οι Λονδρέζοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τσέλσι ήθελε να είχε το δικαίωμα να πουλήσει τον Φοφανά τον Γενάρη και να βάλει αποζημίωση αν δεν έπαιζε ο παίκτης, κάτι που δεν δέχθηκε σε καμία περίπτωση ο Μάριος Ηλιόπουλος.

InTime / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Έτσι λοιπόν και από τη στιγμή που η ΑΕΚ με τους Πιερό και Γκαρσία δεν… καιγόταν, αποφάσισε να μην προχωρήσει στη μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού!