Την… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο πολύ κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είναι ένα παιχνίδι do or die, πραγματικά τελικός έτσι όπως τα έκανε ο Παναθηναϊκός, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη συμμετοχή των διεθνών, όλη την εβδομάδα ο Αλόνσο έχει δουλέψει πάω σε κομμάτια που θεωρεί σημαντικά για το ντέρμπι, όπως σε πίεση ψηλά, επιθετική ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας. Περιμένουμε να δούμε όλη αυτή τη δουλειά και την ψυχολογική ανάταση να μεταμορφώνονται σε αντίδραση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τελευταία φορά που δούλεψε ο Παναθηναϊκός χωρίς να έχει να προετοιμάσει ένα ματς ήταν στα μέσα Ιουλίου. Περιμένουμε να δούμε τι έμαθε από τα λάθη του, είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει να βγάλει μια εικόνα ανάλογη με εκείνη της Ευρώπης, σε επίπεδο συγκέντρωσης, πνευματικής προετοιμασίας και προφανώς αποτελεσματικότητας», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως τα χρονικά περιθώρια για τον Βέρμπιτς έχουν στενέψει πάρα πολύ, ενώ η πρόθεση του Βιλένα είναι να μετακομίσει στα Εμιράτα όπου οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα, με το καλό να είναι ότι αμφότεροι δεν έχουν πρόθεση να καθίσουν πάω στα συμβόλαιά τους με το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι ο Ουναΐ ήταν η τελευταία μεταγραφή που έκανε ο Παναθηναϊκός, αποκλείοντας να κινηθεί για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή.