ΠΑΟΚ: Εντάξει, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι το «κερασάκι στην τούρτα» για τον ΠΑΟΚ, ο παικταράς που όταν παίρνει τη μπάλα, αναγκάζει τους πάντες να τον προσέξουν, να αφήσουν ακόμη και μια κρύα μπίρα σε 37 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να απολαύσουν μια έμπνευση του «Ντέλια» με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Intime

Ο «Ντέλιας» λοιπόν, είναι αυτός που δημιουργεί νέους φίλους του ΠΑΟΚ, αφού όλα τα μικρά παιδιά θέλουν να του μοιάσουν και να μιμηθούν αυτά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πόσο ακόμη πιστεύετε ότι θα αφήσουν τον Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ, οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες; Έξι μήνες; Ένα χρόνο; Ήδη ήρθε η πρόταση της Μπενφίκα: 20 εκ. ευρώ και 10% ποσοστό μεταπώλησης!

«Όχι» είπε ο Σαββίδης, αλλά κάποια στιγμή, στα 30 εκ. θα πει το «ναι», αυτό έχει ημερομηνία λήξεως 30 Ιουνίου 2025.

Κάποια στιγμή λοιπόν, που θα αποχωρήσει ο Κωνσταντέλιας και θα φέρει πολλά εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να υπάρχει ο επόμενος σόουμαν και ο ΠΑΟΚ, ήδη τον ετοιμάζει!

Το «new project» του δικεφάλου λέγεται Σόλα Σορετίρε! Και τι συνέβη με αυτόν τον ποδοσφαιριστή με την… αφάνα, τον… «γιο του Μπίσεσβαρ», όπως τον φωνάζουν για χαβαλέ οι ΠΑΟΚτσήδες;

Οι «ασπρόμαυροι» έμαθαν για εκείνον πριν από πολλούς μήνες, δούλεψαν μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα την υπόθεση του, ταξίδεψαν για χάρη του στην Αγγλία, μίλησαν με τον ίδιο και την οικογένεια του, κυρίως, φρόντισαν να τους πείσουν παρουσιάζοντας ένα ελκυστικό πρότζεκτ και τον έφεραν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ με μόλις 590.000 ευρώ (ποσό που θα καταβληθεί ως τροφεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Κυρίες και κύριοι, ο νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ, για τα επόμενα χρόνια, στη μετά-Κωνσταντέλια εποχή, ετοιμάζεται!

Πηγή: sfina.gr

O Σόλα Σορετίρε
Intime