Αποτελεί ,λίγο πολύ, κοινό μυστικό εδώ και ημέρες, πως Γιάννης Αλαφούζος και Φώτης Ιωαννίδης έχουν ήδη συμφωνήσει στο βασικό πλαίσιο της πρόωρης ανανέωσης/επέκτασης του συμβολαίου του (που λήγει το 2027) με... τρελή αναπροσαρμογή των αποδοχών του! Επίσης, ότι απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες πριν ανακοινωθεί (δεν θα αργήσει πάντως). Όπως για παράδειγμα από πότε θα έχει ισχύ...

InTime / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πάμε και στο δια ταύτα, δηλαδή στις νέες... πληροφορίες που μαζέψαμε από την ελληνική πιάτσα των ατζέντηδων για την υπόθεση...

  1. Το ραντεβού έγινε μεταξύ Αλαφούζου και Ιωαννίδη εννοείται χωρίς την παρουσία ατζέντη. Και χρονικά ήταν μετά την τελευταία ηχηρή χυλόπιτα που έριξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στα + 30.000.000 της προσφοράς της Σαουθάμπτον!
     
  2. Οι “Άγιοι” είχαν κάνει πρόταση στον Ιωαννίδη για αποδοχές ύψους 2.200.000 ευρώ νετ ετησίως συν μπόνους...
     
  3. Ο Αλαφούζος ουσιαστικά την μάτσαρε προσφέροντας στον αγαπημένο του παίκτη (τέτοιος είναι ο Φώτης, αυτός άλλωστε τον είχε φέρει και τον στήριξε όταν υπήρχε το δίδυμο των Μακέντα/Καρλίτος) 2.500.000 ευρώ μεικτές ετήσιες αποδοχές συν μπόνους!!!
     
  4. Κατά συνέπεια ο Ιωαννίδης με το νέο του συμβόλαιο δεν θα γίνει απλά ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής του ρόστερ του Παναθηναϊκού (αφήνοντας αρκετά πίσω του τον Μπακασέτα) αλλά και γενικά του ελληνικού πρωταθλήματος . Θα αποτελεί το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στο τριφύλλι, μετά από τον Βραζιλιάνο Τετέ των 2.800.000 ευρώ τον χρόνο!!!!!
     
    Intime / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

     
  5. Το τωρινό συμβόλαιο του “Φωτίνιο”,που είχε ανανεωθεί μόλις τον Μάϊο του 2023,προέβλεπε καθαρές ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ συν μπόνους. Μιλάμε για τεράστια αύξηση αλλά που δικαιολογείται όταν το κλαμπ έχει απορρίψει προτάσεις 20, 22, 25, 28 και 30.000.000 ευρώ το τελευταίο δίμηνο..
     
  6. Ο Ιωαννίδης αν ...ψηνόταν με μια ξένη ομάδα, από όλες αυτές που τον ζήτησαν αυτό το καλοκαίρι, ήταν με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Κι αυτό βασικά λόγω του κόουτς Αμορίμ, με τον οποίο πρέπει να είχαν μιλήσει και αρκετές φορές!!