Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, με το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, απέναντι στον Παναθηναϊκό, να είναι μόλις ένα 24ωρο μακριά.

Ο ρεπόρτερ μίλησε αρχικά για την υποδοχή, που είχε ο Ντέγιαν Λόβρεν στο αεροδρόμιο από φίλαθλους της ομάδας, τονίζοντας πως πλέον υπάρχει μεγάλη ανακούφιση, που, τελικά, αποκτήθηκε και ένας τέταρτος στόπερ, με το ρόστερ να κλείνει πια οριστικά.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να έχει σε ετοιμότητα όλους του τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι αποφάσεις του Ρουμάνου έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαχείριση του ρόστερ και για αυτόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θέλει να είναι δίκαιος και να παίζουν οι ποδοσφαιριστές και για αυτόν. Ακόμη και ο Σαμάτα, που στην πραγματικότητα δεν υπολογίζεται. Ενώ υπάρχει και ο Μουργκ, που θέλει ειδική διαχείριση, μετά τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα».

Όσον αφορά την πιθανή 11αδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε πως υπάρχουν διλλήματα, με κυριότερο του Τισουντάλι ή Τσάλοφ, ενώ ο Κωνσταντέλιας έχει ένα χτύπημα και δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Επιπλέον σε πολύ κατάσταση βρίσκεται ο Κόλεϊ και διεκδικεί θέση στην 11αδα.