Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτο ντέρμπι, εδώ στη Θεσσαλονίκη, με δύο ομάδες που έχουμε πολλές φορές φέτος. Δύο διαφορετικές ομάδες, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο αρκετά δεμένο με νέα πρόσωπα, όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έχουν ενεργό ρόλο απόψε. Είναι ένας ΠΑΟΚ που έχει γερές βάσεις και ένας Παναθηναϊκός που έχει δώσει αρκετά χρήματα για μεταγραφές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα δούμε τι ρόλο θα παίξει. Πρόκειται για ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή, που και αυτή παίζει το ρόλο της, στην Τούμπα, την έδρα του ΠΑΟΚ. Πιο πιεσμένος είναι ο Παναθηναϊκός. Από πλευράς ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο ο τραυματισμός του Τόμας, που είναι έναν μήνα που δεν υπολογίζεται. Είναι ένα χτύπημα από το ματς με τη Σάμροκ, στο πρώτο παιχνίδι, και δεν μπήκε ξανά. Είναι 21 παίκτες, με τον Σαμάτα, στην αποστολή», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Για τον Σαμάτα ορισμένοι θεωρούν πως δεν υπολογίζεται, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Λουτσέσκου όλους όσους έχει στη διάθεσή του, θέλει να τους υπολογίζει, και η κίνηση με τον Σαμάτα αυτό αναδεικνύει. Θα βασιστεί στον περσινό κορμό ο Λουτσέσκου, αν και στον άξονα σε άμυνα, χαφ και επίθεση, υπάρχουν διλήμματα».