Βασίλης Κουτσιανικούλης: Για όλους και για... όλα μίλησε στο tik tok ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, όπου αναφέρθηκε στην καριέρα του και τις στιγμές που τον σημάδεψαν, με τον ίδιο να καλείται να απαντήσει για τον λόγο που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και όχι με κάποια ομάδα από την Αθήνα λέγοντας ότι: «Δεν επέλεξα, με πήραν» ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η στιγμή που έφυγε από την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης
Λεζάντα

«Μετάνιωσα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ και πήγα Εργοτέλη γιατί μετά ήρθε ο Σαββίδης και άλλαξαν όλα... Έκανα μαλακία. Δεν θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ και αν πάμε πιο πίσω δεν θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ, αλλά κατευθείαν εξωτερικό και θα τελείωνα εκεί».

Παράλληλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υποστήριξε ότι δεν ήταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ όταν πήγε στην ομάδα αλλά έγινε μετά ενώ σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αμυντικός απάντησε τον Πάμπλο Κοντρέρας και από τους προπονητές ξεχώρισε τον Φερνάντο Σάντος, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει κάποιους παίκτες λέγοντας ότι ο Κωνσταντέλιας είναι «Υπερπαίκτης» και ο Στέφανος Αθανασιάδης «Μεγάλος σκόρερ» ενώ επισήμανε ότι το ματς στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε θα του μείνει αξέχαστο. 

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης
Intime