ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συναντιώνται στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League, σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως από πλευράς «Τριφυλλιού», καθότι σε περίπτωση ήττας, τότε θα φουντώσουν οι συζητήσεις περί απομάκρυνσης του Ντιέγκο Αλόνσο. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα ακούστηκαν διάφορα για το μέλλον του Ουρουγουανού. Οπότε είναι ένα ματς do or die για τους «πράσινους», κάτι που σημαίνει, ότι θα εμφανιστούν ιδιαίτερα μαχητικοί στο χορτάρι, όπου αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα από πλευράς γηπεδούχων, λόγω της παρουσάις των Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Λόβρεν στην αποστολή. Ο Λουτσέσκου βέβαια συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες που έχει δουλέψει καιρό και εμπιστεύεται, ιδιαίτερα σε παιχνίδια-φωτιά.

Οι εταιρείες πάντως δίνουν πολύ καλές αποδόσεις στον άσο του ΠΑΟΚ. 2,10 η Novibet και 2,02 η Stoiximan. Οι υπόλοιπες κυμαίνονται από 1,82 μέχρι 1,97. Φυσικά πιο δελεαστικό είναι το 2 του Παναθηναϊκού, το οποίο μπορείτε να βρείτε με αποδόσεις από 4,00 στη WinMasters μέχρι 4,60 στη FonBet. Από εκεί και πέρα η περίπτωση της ισοπαλίας πληρώνει με απόδόσεις από 3,30 μέχρι 4,60.

Πάμε λίγο να εμβαθύνουμε στο ποντάρισμά μας με βάση τα στατιστικά των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει 7 νίκες στους τελευταίους 10 αγώνες του, ενώ εφτά φορές έχει επαληθευτεί το σημείο Over 2,5. O Παναθηναϊκός έχει μία νίκη λιγότερη στα τελευταία 10 παιχνίδια του, στα οποία έχει επαληθευτεί επίσης το ίδιο σημείο όσον αφορά την έκταση του σκορ των παιχνιδιών.

Με απλά λόγια, τα δεδομένα μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι το παιχνίδι προσφέρεται για πολλά γκολ. Το Over 2,5 φαντάζει ιδανική επιλογή για ποντάρισμα, το οποίο μπορείτε να βρείτε με απόδοση 1,95 στο Stoiximan.

Και αφού θεωρούμε πολύ πιθανό ότι θα έχουμε πάνω από δύο γκολ, ας ρίξουμε μια ματιά και στην αγορά των παικτών. Το Πάμε Στοίχημα πληρώνει με απόδοση 4,00 να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας, 3,25 να σκοράρει ο Ντεσπότοφ, 2,95 για τον Ζίβκοβιτς και 2,55 ο Τσάλοφ, ο οποίος παίζει στην ουσία κατ'ανάγκη επειδή είναι τραυματίας ο Μπράντον Τόμας. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό δίνει 2,65 απόδοση για Ιωαννίδη, 2,80 για Γερεμέγιεφ, 2,95 για Τετέ και 3,25 για Πελίστρι.

Διαβάζοντας την ιστορία των αναμετρήσεων, παρατηρούμε, ότι το 2-1 είναι το πιο συχνό σκορ της τελευταίας πενταετίας, αφού τα πέντε από τα δέκα έχουν ολοκληρωθεί με αυτό. Τρεις νίκες του ΠΑΟΚ και δύο του Παναθηναϊκού, ενώ ακολουθεί το 0-0 που έχει εμφανιστεί δύο φορές. Το 2-1 στο Πάμε Στοίχημα μπορείτε να το βρείτε με αποδοση 8,50, ενώ το 1-2 με 12,50. Όσο για τη λευκή ισοπαλία, το σημείο πληρώνει με απόδοση 10,00.