Ωραίο ματς έγινε την Κυριακή (15/9) στις Σέρρες, με Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν με 2-0 στο α’ ημίχρονο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στην επανάληψη, ισοφάρισαν κι έτσι αμφότεροι οι αντίπαλοι παραμένουν δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στο 6’ ο Μπετανκόρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αστοχώντας στο τετ α τετ με τον Γκαραβέλη.

Οι Βοιωτοί, από την πλευρά τους, είχαν την πρώτη καλή τους στιγμή στο 13’, με τον Όζμπολτ να κάνει το δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά και ο Γκουγκεσασβίλι έδιωξε σε κόρνερ στην κλειστή του γωνία.

Στο 27’ ο Πανσερραϊκός βρήκε το πρώτο του γκολ στον αγώνα, με τον Τομάς να κάνει τη βαθιά μπαλιά στον Σαλαζάρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαραβέλη, με την μπάλα να έχει βρει ελάχιστα και στον Τσάπρα.

Στο 44’ έγινε και το 2-0, όταν ο Τομάς έκανε το γύρισμα από αριστερά της περιοχής και ο Τσοκάι στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα δεν απέφυγε το αυτογκόλ.

Στο β’ ημίχρονο μπήκε δυνατά ο Λεβαδειακός, με τον Βήχο να εκτελεί συρτά απευθείας φάουλ στο 47’ και μπλόκαρε δύσκολα ο Γκουγκεσασβίλι, ενώ στο 55’ έγινε το 2-1, με τον Πεντρόσο να κάνει το γύρισμα από δεξιά και με προβολή ο Μπάλτσι πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε στο 59’ ένα μακρινό σουτ κι έφυγε λίγο άουτ η μπάλα, για να ισοφαρίσει ο Ρόμο στο 75’ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, σε φάση που ξεκίνησε από σημαντικό λάθος του Λιάσου μέσα στην περιοχή κι ενώ την ασίστ έδωσε ο Μπάλτσι.

Στο 79’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι ο Μορέιρα κι έμειναν με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι, όμως, σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία στο 90’+3 για την απόλυτη ανατροπή. Ο Κωστή βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά στο τετ α τετ με τον Γκουγκεσασβίλι έστειλε άουτ την μπάλα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Χατζηστραβού για λογαριασμό των Σερραίων στο 90’+8 και στην τελευταία φάση του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πουλικίδης (Δράμας), με βοηθούς τους Κόλλια (Ηπείρου) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), ενώ στο VAR ήταν ο Τζήλος (Λάρισας) και ο Σαμοΐλης (Αθηνών).

Κίτρινες: 24’ Τομάς, 38’ Φαρές, 46’ Στάικος, 64’ Κουτσογούλας, 65’ Ντέλετιτς, 66’ Ντάβιντσον - 16’ Τσοκάι, 18’ Γιοκέ, 66’ Μορέιρα.

Κόκκινες: 79’ Μορέιρα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83’ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Φαρές (62’ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (63’ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (73’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72’ Γκίγκιτς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος (74’ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Τσοκάι (75’ Κωστή), Μπάλτσι, Γιοκέ (31’ Ζίνι), Μορέιρα, Πεντρόσο (75’ Κάσσος), Όζμπολτ (63’ Ρόμο).