Κώστας Κετσετζόγλου: Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να σπαταλήσει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή μετά το παιχνίδι με τον Βόλο αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Τα αποτελέσματα χθες ήταν πολύ καλά για την ΑΕΚ και σήμερα έχει την ευκαιρία της. Ο Βόλος ιστορικά δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην ΑΕΚ ως φιλοξενούμενος παρά ως γηπεδούχος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά περιμένουμε να δούμε πώς θα εμφανιστεί η ομάδα μετά τη διακοπή. Συνήθως επί Αλμέιδα η ΑΕΚ στρώνει μετά την πρώτη διακοπή. Το πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη και μετά να παρουσιάσει βελτίωση, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Οντουμπάτζο και Γκατσίνοβιτς είναι εκτός, ο δεύτερος λογικά θα χάσει και τον Παναθηναϊκό. Ο Λαμέλα πιστεύω πως θα προστατευτεί σήμερα, υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτές τις θέσεις. Θα δούμε για τον Μουκουντί αν είναι διαθέσιμος, γιατί αν είσαι τραυματίας με την εθνική σου ομάδα, πρέπει να πάρεις άδεια από την ομοσπονδία για να παίξεις στο επόμενο ματς. Πιστεύω πως θα δούμε Σιμάνσκι και Πινέδα στο κέντρο. Ο Λιούμπισιτς θα παίξει σίγουρα, είτε στο ‘8’, είτε στο ‘10’, όπου υπάρχει και η επιλογή του Τσούμπερ. Στα άκρα θα είναι Ελίασον και Κοϊτά, με τον Γκαρσία σέντερ φορ, ενώ πιστεύω πως θα είναι αποστολή και ίσως τον δούμε κιόλας τον Πιερό», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.