Μάρτιν Τάιλερ: Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη... βούλα είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν και ο Βρετανός δημοσιογράφος του Sky TV και του ITV μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη μεταγραφή του Κροάτη στον Δικέφαλο του Βορρά, σημειώνοντας πως ο Λόβρεν είναι ηγέτης με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά κράτησε τις επιφυλάξεις του για την ποδοσφαιρική του ηλικία.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν
Intime

Για τη μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να πω ότι δεν τον έχω δει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τον είχα παρακολουθήσει στη Λίβερπουλ με τις επιτυχίες που είχε και τη χρονιά που έκανε στη Σαουθάμπτον. Με προβληματίζει ότι είναι στα 35 του χρόνια».

Για τη δίψα του Κροάτη για ποδόσφαιρο«Είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής με ισχυρή προσωπικότητα που τη μεταφέρει στο γήπεδο. Είναι ηγέτης, όχι ακόλουθος… Αν έχει στόχο στην ποδοσφαιρική ζωή του μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Λόβρεν έχει αγωνιστεί στο λιμάνι του Σαουθάμπτον, του Λίβερπουλ και τη Ρωσία. Τώρα θέλει να βρει το τελευταίο του λιμάνι στον ΠΑΟΚ».

Για τον Σόλα Σορετίρε και αν τον έχει παρακολουθήσει: «Όχι δεν είχα χρόνο να τον δω».

Για τον δύσκολο αγώνα που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ«Είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ. Και ο προπονητής ο Τεν Χαγκ πήρε πίστωση χρόνου και επέστρεψε σε φόρμα με γκολ ο Ράσφοντ. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Όμως θα είναι δύσκολη η προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ», είπε ο Μάρτιν Τάιλερ.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν
Intime