Κωστής Ραπτόπουλος: Ατάκες... φωτιά από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος σχολίασε με τον δικό του τρόπο το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα και μίλησε με "σκληρή γλώσσα" για αρκετούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

«Δικαιότατο 0-0. Καλό ματς. Με πολύ ανάλυση. Πριν το ματς είχα πει ότι στις ομάδες βλέπουμε κάποια τρωτά σημεία.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει το πρόβλημα του δεξιού οπισθοφύλακα, του Μιχαηλίδη. Για να παίξει ο Σαμάτα αλλαγή, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι ο Τσαλόβ που ήρθε στην Θεσσαλονίκη με ένα ύφος 88.000 καρδιναλίων. Αυτός είναι από τους Ρώσους που θα τους περιμένουμε, είναι απροσάρμοστος. 

Ο Βαγιαννίδης δεν είχε καμία βοήθεια από τον Τετέ. Περιόρισε τον Τάισον. Ο καλός ο ΠΑΟΚ θα του έκανε ένα γκολ του Παναθηναϊκού που είχε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργεία. Απώλεια μεγάλη και ο Μπράντον Τόμας. Θα είχαμε πρεσαρίσματα, κλεψίματα. 

Ο Σβαμπ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Ήταν συγκλονιστικά καλός και για αυτό το λόγο, άργησε να μπει ο Καμαρά.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με κανέναν παίκτη. Δεν μπορώ τον τεμπέλη. Βγήκε στο 80′ ο Μπακασέτας και δεν ήταν ιδρωμένος. Ο Ιωαννίδης έπαιξε για δύο παίκτες. Πρέπει να του πει ο μάνατζέρ του, του Αλαφούζου, να τον πιάσει από το παπιγιόν, να πει εντολή Ιωαννίδη δεν παίζω αλλιώς, αν ξεκινάει ο Μπακασέτας.

Αν υπήρχε τσίπα στον Παναθηναϊκό, το φιλότιμο και η αδρεναλίνη που ξεχειλίζει από τον Ιωαννίδη… τα βλέπει ο Μπακασέτας και βγάζει μεροκάματο στην πλάτη του Ιωαννίδη. Αν ήμουν ο Ιωαννίδης, εγώ θα τον έτρωγα. Είναι σα να σοφαντίζουμε δύο άτομα και ο ένας να πίνει μπύρες. 

Ο Αράο έπαιξε για 1,5, ο Μαξίμοβιτς ήταν του κ…ου τα εννιάμερα! Τετέ, μαρκαρίσματα μηδέν. Καλός ο Βαγιαννίδης στον Τάισον αυτή τη φορά. Όταν έμπαινε ο Τάισον και γινόταν 8άρι και 10άρι τον ακολουθούσε από κοντά. 

Βρίζαμε τον Γιοβάνοβιτς, ότι αργεί να κάνει αλλαγές. Ίδιο βιολί στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κωνσταντέλιας ήταν παιδική χαρά. Απολαμβάνει το παιχνίδι. Φανταστείτε έναν ραλίστα να απολαμβάνει τη διαδρομή. Έχει καταπιεί τη νωχελικότητα. Αν υπήρξε υποψία Κωνσταντέλια, τον Παναθηναϊκό θα τον είχε κάνει 2-0. Είχε 9άρι για τον π…τσο και 10άρι για το λούνα παρκ.

Ο Ουνάχι έκανε μια ντρίμπλα, πήρε ένα φάουλ. Ούτε αυτό ο Μπακασέτας. Οι αλλαγές έπρεπε να ήταν οι βασικοί, εκτός του Μαντσίνι. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασαν Δομάζος, Κούδας, Τσιάρτας. Δεν μάρκαρε ο Τσιάρτας, αλλά έκανε 17 γκολ και 20 ασίστ. Ο Μπακασέτας είναι τόσο αργοπορημένος, στην κλέβουν, στην ξανακλέβουν. Για ποιο λόγο να παίζεις.

Πάνω στην αργοπορία του Μπακασέτα δεν ηγήθηκε ο Μαξίμοβιτς. Στο τέλος έμεινε από δυνάμεις ο ΠΑΟΚ. Με προβλημάτισε αυτό. Με τις αλλαγές του Παναθηναϊκού και τις αλλαγές του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός ήταν στο ματς. Δίκαιο αποτέλεσμα. Άδικη η γιούχα στον Ίνγκασον. Η Τούμπα έμοιαζε σαν αγαμ…η γυναίκα!», είπε ο Κωστής Ραπτόπουλος.