Ο Άρης έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Ρόμπιν Κουάισον για δυο χρόνια!

Ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο, που κατέληξε στη Σέρο Πορτένιο του Μανόλο Χιμένεθ, και έτσι οι άνθρωποί του εξέτασε άλλες περιπτώσεις από τη “δεξαμενή” των ελεύθερων.

Μια από εκείνες που είχαν ξεχωρίσει ήταν του Ρόμπιν Κουάισον. Ο 30χρονος διεθνής φορ με την Εθνική Σουηδίας (52 συμμετοχές, 14 γκολ) αποχώρησε το καλοκαίρι από την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στη Σαουδική Αραβία έπαιξε για τρία χρόνια πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 68 συμμετοχές.

Ο Άρης προσέγγισε εδώ και κάποιες μέρες τον Κουέισον και ήταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Πριν από λίγη ώρα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει προφορική συμφωνία για δυο χρόνια!

Ο Κουάισον έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Όμως, προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία έχοντας μείνει εκτός πλάνων από τον Τζέραρντ από τον Δεκέμβριο.