Super 3: Ο Άρης δίνει το Σάββατο (21/9) το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό, στο "Κλ. Βικελίδης" και οι οργανωμένοι οπαδοί των Κιτρίνων θέλουν να κάνουν... καμίνι το γήπεδο, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από την ανάρτηση που έγινε στα επίσημα social media του συνδέσμου.

Οπαδοί του Άρη
Intime

«Ο SUPER 3 ενημερώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με το γαύρο στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το Σάββατο, μικροί και μεγάλοι, από νωρίς θα γεμίσουμε τη πόλη μας με τα κιτρινόμαυρα χρώματα, θα μπούμε από νωρίς στο γήπεδο και θα φτιάξουμε την ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε.

Όλοι ακολουθούμε τις οδηγίες του οργανωτή, Όλοι για 90′ φωνάζουμε ασταμάτητα, Όλοι παρακινούμε το διπλανό μας, Όλο το πέταλο θα βράζει.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους. Ενώ άλλοι βρίσκονται υπό την σκέπη της αστυνομίας, ο λαός του ΑΡΗ είναι μόνιμα έκθετος. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία της ομάδας μας. Θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης εντός και εκτός του γηπέδου για να αποφευχθεί το παραμικρό. Προστατεύουμε το σπίτι μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να βλάψει την ομάδα και το γήπεδο μας.

Για όσα αδέρφια θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, μπορούνε από αύριο έως και την Παρασκευή, καθημερινά μετά τις 19.30, να περάσουν από τον Κεντρικό SUPER 3 ή να επικοινωνήσουν με τους επί τόπους συνδέσμους του SUPER 3 στην επαρχία. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να έχει κάποιος για την αγορά εισιτηρίου είναι

ONOMA, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΜΚΑ, EMAIL καθώς και το αντίτιμο του εισιτηρίου. Τιμή εισιτηρίου 15€.

Τo Σάββατο ΟΛΟΙ στο πέταλο με ένα κασκόλ στο χέρι και ΟΛΟΙ φωνή.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3», αναφέρει η ανάρτηση.

Οπαδοί του Άρη
Intime