Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (18/9) για να υπογράψει!

Ο Αντονί Μαρσιάλ
InTime

Πρόκειται για ένα mega deal για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς ο Μάριος Ηλιόπουλος "χρύσωσε" τον Γάλλο σταρ για να τον φέρει στην Ελλάδα και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μαρσιάλ προβλέπει ετήσιες αποδοχές που προσεγγίζουν τα 3.500.000 ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό! ο Μαρσιάλ θα υπογράψει για τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό deal σε βάθος τριετίας θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια.

Για την εξέλιξη αυτή σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Sportdog, αφού ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε πως ο Μαρσιάλ θα έβαζε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με περισσότερα  από 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η υπόθεση Μαρσιάλ δουλευόταν εδώ και μέρες από την ΑΕΚ μέσω Τζιμπούρ και Αντώνη Ηλιόπουλου. Αμφότεροι κινούνταν κάτω από τα ραντάρ και κατάφεραν εν τέλει να αποσπάσουν το ΟΚ του παίκτη για τον οποίο είχε δώσει, βέβαια, τη συγκατάθεσή του και ο Ματίας Αλμέιδα.