Η ΑΕΚ δεν είναι καθόλου βέβαιο πως με τον Μαρσιάλ θα κλείσει τις μεταγραφές της. Κι αυτό αφού στην αγορά των ελευθέρων υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις αμυντικών!

Κι από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης δεν έχει πρόβλημα να τα ξανασκάσει χοντρά όλα παίζονται. Το αφήνω ,λοιπόν, ανοικτό για αμυντικό μέχρι τέλος του μήνα. Έτσι κι αλλιώς στην μανατζερική πιάτσα γνωρίζουν πως στην ΑΕΚ θα σκάσουν ανάλογες μπόμπες και μεσοαμυντικά τον Γενάρη...

InTime / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος την δεδομένη στιγμή αλλά και για τις προσεχείς δυο μεταγραφικές περιόδους έχει πολύ ρευστό για ξόδεμα!! Τα λεφτά που έδινε στον Ντεπάι ή και στον Κορέα (λιγότερα) τα έδωσε τελικά για τον Μαρσιάλ σαν μεταγραφή – κερασάκι κι αφού είχε ήδη αποκτηθεί ο Πιερό, ο οποίος μόνο την προσεχή σεζόν θα στοιχίσει πάνω από 3.000.000 (μαζί με το transfer fee) στην ΑΕΚ.

InTime / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η ΑΕΚ του Ηλιόπουλου άλλωστε είναι η ομάδα του Μπιγκ 4 που θα πληρώνει μακράν τα περισσότερα χρήματα για τους σεντερ φορ της αφού Μαρσιάλ – Λιβάι – Πιερό και οι τρεις μαζί σε συμβόλαια θα της στοιχίσουν πάνω από 5.700.000 ευρώ (χωρίς φόρους και μπόνους) μόνο στην τρέχουσα σεζόν. Και μην ξεχνάμε το συμβόλαιο του Λαμέλα, που μπορεί να είναι 2.500.000 το χρόνο αλλά λίγοι γνωρίζουν πως ο Αργεντινός έχει πάρει επιπλέον και 1.500.000 ως signing bonus ως ελεύθερος!!!