Έστω και με καθυστέρηση άνω των δύο μηνών, η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA τοποθετήθηκε για την πολυσυζητημένη φάση με το χέρι του Κουκουρέγια στον προημιτελικό του Euro 2024 και τόνισε ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Γερμανίας κόντρα στην Ισπανία.

Η UEFA είχε ξεκαθαρίσει μέσο διαρροών τότε μετά το ματς ότι δεν υπάρχει παράβαση, όμως τη Δευτέρα (23/9) προχώρησε σε μία μεγάλη ανατροπή, αφού υπογράμμισε ότι εφόσον ο Ισπανός βρήκε την μπάλα με το χέρι και αυτή είχε κατεύθυνση προς την εστία, έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Με αφορμή το εν λόγω πόρισμα, ο Κώστας Καραπαπάς θυμήθηκε το χέρι του Μουκουντί, που δεν σφυρίχθηκε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (3-0 υπέρ της Ένωσης) για την 3η αγωνιστική.

"Η Επιτροπή Διαιτησία της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε φάσεις όπως του Κουκουρέγια ή του Μουκουντί, όταν η μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα! ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ! Περιμένου τη συγγνώμη των εν Ελλάδι Ελλήνων και Ξένων «ειδικών» της διαιτησίας. Ή μάλλον όχι! Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει. Θα παραμείνει αλλοιωμένος!", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Θυμηθείτε την επίμαχη φάση στην κορυφή του κειμένου και δείτε το ποστάρισμα παρακάτω: