Αρκετοί τραυματισμοί υπάρχουν στην ΑΕΚ μέσα σε διάστημα 15 ημερών και ο Μάριος Ηλιόπουλος ψάχνεται για να μάθει τι συμβαίνει στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα θετικά αποτελέσματα εκείνα που θα "κρύψουν" το θέμα - Βέβαια τη Δευτέρα που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αρχίσει ανάκριση, δημιουργώντας μια εικόνα τρόμου γύρω από τον Super Mario και την πρακτική του, το ρόστερ είχε ρεπό.

Κάπου, δηλαδή, καλό θα ήταν να κατέβουν οι τόνοι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, καθώς προς τιμήν του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αφιερώνει χρόνο και προσπαθεί να μει στην καθημερινότητα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το άθλημα.

Εξάλλου και ο Μελισσανίδης είχε αντίστοιχες κουβέντες με τον Αλμέιδα τα προηγούμενα χρόνια, ο οργανισμός τής Ένωσης είχε καλή χημεία και προφανώς μέσα σε αυτό το πλαίσιο δικαίως ο Ηλιόπουλος θα κάνει μια έρευνα γύρω από το θέμα των τραυματισμών. Προκειμένου να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει αλλά και για να τσιτώσει λίγο τους πάντες...

Αυτή είναι η αλήθεια για τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ

Όσα συμβαίνουν στην Ένωση δεν είναι τυχαία, καθώς συνδέονται με όσα συμβαίνουν στα Σπάτα, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος στο Sportdog.gr και στην εκπομπή του OPEN. Γιατί είναι το πρόγραμμα/ένταση της προπόνησης που ακολουθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν ο Αργεντινός προπονητής, αλλά και η χρονική διάρκεια της προπόνησης, που φαίνεται ότι έχει φέρει προβλήματα. Είναι η τρίτη σεζόν που η ομάδα προπονείται σε τόσο υψηλό τέμπο, με αποτέλεσμα να έχουν επιβαρυνθεί οι παίκτες. 

Μάλιστα, μάθαμε ότι ο γυμναστής Γκίντο Μπονίνι δεν έχει αλλάξει τις εντάσεις στον τρόπο που γυμνάζει τους Κιτρινόμαυρους. Και μπορεί να μην βγαίνουν αυτές οι εντάσεις στο γήπεδο για την ΑΕΚ, όπως συνέβαινε την πρώτη σεζόν τού Αλμέιδα στην ομάδα (και για ένα κομμάτι τής δεύτερης σεζόν) , αλλά στην προπόνηση υπάρχει στο κόκκινο η ίδια διαδικασία.

Για αυτό και δεν έχουν εξελιχθεί κάποιοι παίκτες μετά την πρώτη σεζόν του Αλμέιδα, κάτι που χρεώνεται στον Αργεντινό προπονητή...

Αυτός είναι ο μοναδικός που ακούει/συμβουλεύεται ο Αλμέιδα

Τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ είχε 20+ θλάσεις, αλλα δεν είχε ανοίξει μύτη: Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά και, στο τέλος, έκανε το 2Χ2. Πέρσι που είχε και τα ευρωπαϊκά ματς, είχε ακόμα περισσότερες θλάσεις. Αλλά πάλι δεν είχε ανοίξει μύτη, γιατί μέχρι το τέλος φαινόταν ότι θα κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα. 

Φέτος που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, έχουν αρχίσει τα όργανα νωρίς. Αλλά ο Αλμέιδα ποτέ δεν έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί: Συμβουλεύεται μονο τους συνεργάτες του, δηλαδή τον γυμναστή, τους εργοφυσιολόγους κ.λπ. Κανέναν άλλον πέρα από αυτούς. Αυτό εννοεί, άλλωστε, όταν μιλάει για γκρουπ και πόσο σημαντικό είναι για εκείνον.