Ούτε μία, ούτε δυο αλλά... τρεις προσφορές έχουν γίνει από την ΑΕΚ του Μάριου Ηλιόπουλου στην πλευρά του Σέρχιο Ράμος!! Με την πρώτη να καταγράφεται στο πρώτο 15ημερο του Αυγούστου και την τρίτη πριν από λίγες ημέρες!!!

Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της Ρεαλ και της Εθνικής Ισπανίας, ο οποίος μπορεί να έχει φτάσει τα 38του χρόνια αλλά προέρχεται απο μια γεμάτη σεζόν (πιο... γεμάτη δεν γίνεται, με πάνω απο 30 90λεπτα) στη Σεβίλλη, συνεχίζει να ... κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγόρα και να αποτελεί κρυφό μεταγραφικό πόθο των κιτρινόμαυρων. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει με βάση τις πληροφορίες από την ελληνο - ισπανική πιάτσα agents.

Ο Σέρχιο Ράμος
InTime / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στα φρέσκα κουλούρια τώρα: σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ΑΕΚ έχει κασταθέσει με email την τρίτη και τελική προσφορά της στον Ρενέ Ράμος! Ποιος είναι ο κύριος; Ο αδερφός και ατζέντης του Σέρχιο Ράμος, που έχει πολύ καλή σχέση με τον Θόδωρο Καρυπίδη και έχει φιλοξενηθεί στο “Βικελίδης” (με πελάτες τον Ζαμόρα - ο οποίος επίσης έχει ακουστεί για την ΑΕΚ – τον Χουανκάρ και τον Φατόρε)!

Η πρόταση του Μάριου Ηλιόπουλου στον αδερφό – μάνατζερ του Σέρχιο Ράμμος προβλέπει νετ αποδοχές 2.500.000 ευρώ για συμβόλαιο 9 μηνών!! Και ... κασέρι ένα signing bonus 500.000 ευρώ!! Μένει να δούμε αν οι Ράμος αυτή την φορά την αποδεχτούν. Γιατί έχουν ρίξει, στο προηγούμενο διάστημα, δυο ... χυλόπιτες στην ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Ράμος
InTime / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΓ. Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι αλήθεια πως έζησε πολύ έντονα το ματς της ΑΕΚ με την Καλλιθέα στην “Λεωφόρο” Αντιδράσεις με ...φωνές και γαλλικά στις χαμένες ευκαιρίες των κιτρινόμαυρων, όταν η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυά. Μάλιστα κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο φίλοι της ΑΕΚ που είχε βρεθεί στο “Απόστολος Νικολαίδης” του έκαναν παράπονα για την εικόνα της ομάδας και του ζητούσαν να τα αλλάξει. Με τον “Super Mario”, μέσα από την Πόρσε του, να κουνάει το κεφάλι...