«Μεταγραφές τέλος», αυτή ήταν διαρροή από την ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου για τη μεγάλη πρόταη του Μάριου Ηλιόπουλου στον Σέρχιο Ράμος.

Η Ένωση λοιπόν, ολοκλήρωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις μεταγραφικές της κινήσεις, καθώς θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα, έφερε στην Ελλάδα ως ελεύθερο τον Άντονι Μαρσιάλ, με την τεράστια καριέρα σε Γαλλία και Αγγλία.

Intime

Στην Ένωση αποφάσισαν να μη αποκτήσουν αριστερό μπακ και να… μεταθέσουν την αναζήτης παίκτη για τον Ιανουάριο, έχοντας τσεκάρει μέχρι τότε σε συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια τον Πήλιο, ενώ στην υπόθεση του Ράμος, είναι ξεκάθαρο πως υπήρξε αρνητική απάντηση. Άλλωστε, η ΑΕΚ είχε κάνει τρεις προσφορές στον Ισπανό στόπερ και όχι μία τον τελευταίο 1.5 μήνα.

Γιατί όμως υπήρξε τώρα η διάψευση; Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ένωση αφού διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία με τον Ράμος, θέλησαν να… τελειώσουν άμεσα τα σενάρια, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλη ελληνική ομάδα!

Ap

Η περίπτωση δηλαδή θυμίζει αρκετά όσα έγιναν στη μεταγραφή Ουναΐ, που γραφόταν για τον Ολυμπιακό για αρκετές ημέρες και μόλις υπήρξε διάψευση, μάθαμε μετά ότι έκλεισε στον Παναθηναϊκό.