ΕΡΟΛ ΜΠΟΥΛΟΥΤ: Ο Τούρκος προπονητής απολύθηκε από την Κάρντιφ των Σιώπη/Γούτα. Πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα των Ουαλών, τελευταίοι στην Τσάμπιονσιπ με μόλις ένα βαθμό! Μαζί του αποχώρησε και ο Έλληνας γυμναστής Νίκος Καρύδας. Σύμφωνα με την ... ψαγμένη πιάτσα agents, ο Μπουλούτ που έχει ισχυρό και συγκεκριμένο ελληνικό fan club, προσεχώς θα παίξει στο παζάρι για μεγάλη ελληνική ομάδα, του Big 4!!! Κρατείστε το και μην... βιασθείτε να προβλέψετε ομάδα!

Ο Ερόλ Μπουλούτ
InTime / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ: Κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος στην αγορά, μετά την ολοκλήρωση της μονοετούς συνεργασίας του με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ (την έβγαλε... 2η στο πρωτάθλημα, έχασε τον τίτλο για 2 βαθμούς). Κι αφού την προηγούμενη σεζόν ανέδειξε πρωταθλήτρια την Αλ Αχλί στα ΗΑΕ. Η τελευταία του ευρωπαϊκή ομάδα πάντως ήταν η Μονακό, από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2019 για να πάει στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ (του... Νειμάρ).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ
InTime / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πως και θυμηθήκαμε τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού; Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το “όχι” που εισέπραξε από τον Σέρτζιο Κονσεισάο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, έκανε κρούση στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Και όπως ενημερώθηκαν οι αξιωματούχοι του κροάτικου κλαμπ, ο Ζαρντίμ (και το πορτογαλικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί) έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί (από αρχές Σεπτεμβρίου/τέλη Αυγούστου) και για λογαριασμό μεγάλης ελληνικής ομάδας που έχει τώρα προπονητή! Παρεμπιπτόντως ατζέντης του Ζαρντίμ είναι ο Ούγκο Καιούντα ,όπως και των Πάουλο Σόουζα, Άμπελ Φερέιρα, Χόρχε Κόστα, Αρτούρ Ζόρζε, Σα Πίντο και Αιτόρ Καράνκα!!!