Με μεγάλο κέφι και διάθεση όχι απλά να πετύχει αλλά να στήσει κάτι καινούργιο στην Εθνική ομάδα έχει καθίσει στην άκρη τού πάγκου της ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ο πεπειραμένος τεχνικός έχει και το know how για να φτιάξει ένα στιλ ποδοσφαίρου που να ταιριάζει στο αντιπροσωπευτικό συγκροτημα, ενώ γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα.

Για αυτό και έχει αλωνίσει όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο τα ματς των μεγάλων ομάδων, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ξανά διακοπή λόγω των εθνικών - Την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, η εθνική θα παίξει εκτός έδρας με την Αγγλία στο πλαίσιο του Nation League, ενώ για τον ίδιο λόγο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ιρλανδία.

Intime

Με αποτέλεσμα ο Ιβάν να έχει σηκώσει τα μανίκια, να έχει κάνει ξεσκαρτάρισμα στους παίκτες που τον απασχολούν, αλλά να έχει στη λίστα του κι άλλους. Που δεν αποκλείεται να λάβουν κλήση ακόμα και για τις προσεχείς αναμετρήσεις της εθνικής μας! Με τον Γιώργο Λιάβα, του Παναιτωλικού, να είναι στην κορυφή της λίστας του Γιοβάνοβιτς.

Ο 23χρονος αμυντικός, που κατά κύριο λόγο παίζει ως δεξιός μπακ αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας, διανύει και φέτος εξαιρετική σεζόν και, μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς είχε σταμπάρει την περίπτωσή του από την εποχή που ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό - Για να αποκτούσε το Τριφύλλι τον Λιάβα και όχι τον Μπάλντοκ! Σε τέτοια εκτίμηση τον είχε, όπως έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τον Βαγιαννίδη.

Η πληροφορία που υπάρχει αναφέρει ότι ο Γιώργος θα λάβει κλήση - Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρει και χρονο συμμετοχής. Μόνο και μόνο όμως που μια επαρχιακή ομάδα θα δώσει ποδοσφαιριστή της στην εθνική, αν τελικά ο Ιβαν δώσει πρόσκληση στον Λιάβα, είναι σούπερ τιμητικο. Και δείχνει ότι ο Γιοβάνοβιτς όντως έχει τα μάτια του παντού. Αλλά δείχνει και κάτι ακόμα: Πόσο λάθος είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ που έφτασε κοντά στην απόκτησή του, αλλά δεν ολοκλήρωσε το deal.

Intime

Προφανώς είναι παίκτης επιπέδου ο Ότο και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που αγωνίζεται, αλλά από τον Σάστρε ή τον 38χρονο Βιεϊρίνια προφανώς και θα ήταν πολύ καλύτερη λύση ο Λιάβας; Αλλά, ποιος ξέρει, ο Γενάρης είναι κοντά και μπορεί στον Δικέφαλο να διορθώσουν το λάθος τους...