Το όνομα του Ερολ Μπουλούτ επιστρέφει στην επικαιρότητα των ελληνικών ομάδων, καθώς  ο Τούρκος προπονητής αποχώρησε από την Κάρντιθ και είναι διαθέσιμος για να έχει επαφές με όποιο κλαμπ επιθυμεί να σου εργαστούν.

Για πρώτη φορά το όνομα του Μπουλούτ, που έχει θητεία ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στη Σούπερ Λιγκ, είχε συνδεθεί πέρσι με τον Παναθηναϊκό, αφού ήταν πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Γιάννη Αλαφούζου μετά την απόλυση του Φατίχ Τερίμ. Αλλά δεν είχε έρθει στο Τριφύλλι. Παρόλα αυτά η σύνδεση που είχε με τον Ολυμπιακό από την εποχή που έπαιξε μπάλα στο Λιμάνι, όπως και η πολύ καλή άποψη που υπάρχει στην ΑΕΚ για εκείνον μπορούν να δημιουργήσουν άλλα δεδομένα.

Ap

Ο 49χρονος τεχνικός είχε πολύ καλή θητεία στο τουρκικό πρωτάθλημα στους πάγκους των Μπασακσεχίρ, Μαλάτιασπορ, Αλάνιασπορ, Γκαζιαντέπ και Φενέρ, ενώ τον Ιούλιο του 2023 βρέθηκε στην Κάρντιθ και, μάλιστα, πήρε κοντά του Έλληνες ποδοσφαιριστές: Πήρε και τον Γούτα αλλά και τον Σιώπη, που είναι ακόμα στην ομάδα!

Μπορεί να απασχολήσει ελληνικές ομάδες, προφανώς του Big 4, αν υποθέσουμε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί κάποια από αυτές να ψάξει για τεχνικό μέσα στο επόμενο διάστημα. Να πούμε κάτι ακόμα; Ο Τούρκος προπονητής είναι κάτοχος τού UEFA Pro και αρέσκεται να παίζει 4-2-3-1, άρα ένα σύστημα που λίγο-πολύ παίζουν όλοι στην Ελλάδα, ενώ προφανώς μπορεί να βρει εύκολα δίαυλο επικοινωνίας με όλες τις ομάδες στην Ελλάδα.

Ap

Ξέρει να δουλεύει με μεγάλα μπάτζετ (Φενέρ) αλλά και με πιο συμμαζεμένες καταστάσεις (Κάρτινθ), ενώ έχει πολύ καλή γνώση τής ChampionShip που κρύβει άριστες λύσεις για τις μεγάλες ελληνικες ομάδες. Κρατάμε το όνομά του αν ανοίξει πόρτα για να αποχωρήσει προπονητής ομάδας τού Big 4...