Κώστας Κετσετζόγλου: Για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, σημειώνοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα δικαιώθηκε για όλες τις επιλογές που έκανε, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

«Ήταν μια νίκη που δεν κρίνει κανένα πρωτάθλημα, αλλά τη χρειαζόταν πολύ η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο ποιοτικό του ρόστερ εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, αλλά η ΑΕΚ έβγαλε πολλή ένταση και ήταν πολύ διαβασμένη. Για παράδειγμα δεν έβγαλε κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού τόσο… άνετα μια σέντρα όπως ο Ρότα στο γκολ του Πιερό, ο οποίος ισοπέδωσε τον Ίνγκασον και στον αέρα δύσκολα αντιμετωπίζεται. Είναι πολύ σημαντικό που η άμυνα της ΑΕΚ έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ και ελάχιστες φάσεις και όταν θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποιοτικοί παίκτες της θα είναι ακόμη καλύτερη και μπροστά.

Οι επιλογές του Αλμέιδα τον δικαίωσαν όλες, κυρίως το να βάλει τον Περέιρα λίγο πιο πίσω. Τα μπακ πήγαν πολύ καλά και πήραν βοήθειες από τα εξτρέμ, ειδικά ο Κοϊτά ήταν συγκλονιστικός. Ο Πιερό πέρα από το γκολ και το πέναλτι βοήθησε πάρα πολύ κατεβάζοντας την μπάλα και βοηθώντας στην ανάπτυξη, ενώ ο Στρακόσα στη φάση που χρειάστηκε έκανε μια σημαντική απόκρουση», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.