Πολλά παράπονα για τη διαιτησία στην ήττα από τον Πανσερραϊκό είχε η Λαμία, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να κάνει λόγο για… μασκαριλίκια του ρέφερι Τσέτσιλα και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o ισχυρός άνδρας των Φθιωτών άφησε αιχμές και κατά του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Δεν γίνεται να αποφεύγουμε να μιλάμε γι’ αυτά που βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λανουά. Έχουμε μία διαιτησία που αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Όπως το αλλοίωσε και λίγες μέρες πριν στο Κύπελλο.

Είμαστε παράγοντες που βάζουμε τα χρήματά μας. Να το κοιτάξει η Πολιτεία. Εάν συνεχίσουν έτσι, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ο μόνος που βάζω χρήματα, αλλά αυτά τα μασκαριλίκια με τον Τσέτσιλα και ο κ. Λανουά να λέει στην εξέδρα πως ήταν μία χαρά δεν μας αντιπροσωπεύουν".

Την εν λόγω δήλωση σχολίασε ο Σάββας Λιβάνιος στην εκπομπή του OPEN, "11 αυτοί 11 εμείς", λέγοντας ότι αν ο κ. Παπαϊωάννου έχει στοιχεία για αυτά που λέει, να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.