Κούλης Αποστολίδης: Για την ήττα από τον Άρη, αλλά και για την γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Μυστήριο ματς ήταν το ντέρμπι ΠΑΟΚ -Άρη, γιατί, στατιστικά, ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, όπως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχε ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά έχασε γιατί δεν εβαλε γκολ και ένας Νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι εάν δεν σκοράρεις με ευκαιρίες που δημιουργείς, τότε θα δεχθείς γκολ και έτσι έγινε”.

Για το γκολ του Γκαρθία: “Ηταν ένα γκολ από το… πουθενά! Δέκα φορές να τον βάλεις να το ξανακάνει, δεν θα το πετύχει, αλλά παρά το σχόλιο, πρέπει να πω, ότι έτσι όπως μπήκε το γκολ, ήταν εντυπωσιακό και αμέσως μετά ο άρης “σκότωσε” το χρόνο και πήρε τη νίκη, γιατί και ο Μπάμπα σούταρε στο δοκάρι”.

Για τον Τσάλοφ: Έδειξε έως τώρα, ότι δεν μπόρεσε να δώσει αυτό που περιμέναμε και μεταξύ των δυο, πιστεύω ότι ο Τισουντάλι είναι πιο ωφέλιμος, είναι μουτράκι ο Τισουντάλι, θρασύς, χώνεται περισσότερο, αλλά εδώ που φτάσαμε, μάλλον λείπει ο Μπράντον, που είναι πιο πιεστικός από όλους στην αντίπαλη άμυνα και βάζει και κάποια γκολ. Ο ΠΑΟΚ πάντως, υστερεί στη θέση του σέντερ φορ και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Με αυτή την ομάδα που έχουμε, έπρεπε να είχαμε ένα φορ να βάζει 15-20 γκολ κάθε σεζόν, τότε δεν θα φοβόμασταν τίποτα…", είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Intime