Η Λίνα Σουλούκου είδε την πορεία της στη Ρόμα να ολοκληρώνεται άδοξα και με περιπετειώδη τρόπο. Η απόφαση για απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία εξόργισε τους οπαδούς, εντείνοντας κάνοντας το κλίμα αφόρητο για τους διοικούντες και όχι μόνο. Οι τιφόζι των Ρωμαίων τα έβαλαν με όλους, φτάνοντας στο σημείο να πάρουν στο κυνήγι μέχρι και τον αρχηγό της ομάδας, Λορέντσο Πελεγκρίνι. Όσο για τη  Σουλούκου, γράφτηκε πως χρειάστηκε αστυνομική συνοδεία για να κυκλοφορεί στη Ρώμη μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Η έμπειρη παράγοντας αποχώρησε από το πόστο της Εκτελεστική Διευθύντριας στη Ρόμα και πήρε αποζημίωση ύψους 2.500.000 ευρώ για τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας της με την ιταλική ομάδα.

Η Λίνα Σουλούκου
InTime / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Από τη στιγμή που η Σουλούκου έμεινε ελεύθερη, δεν άργησαν να αναπτυχθούν οι φήμες που ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να ενδιαφέρεται να την εντάξει στο οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού. Στη μανατζερική πιάτσα συζητήθηκε εκτενώς το σενάριο που ανέφερε ότι η Σουλούκου θα μπορούσε να αποτελέσει την "πράσινη" απάντηση στην Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία άφησε τον ΣΚΑΪ και έγινε η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Ολυμπιακού! Άλλωστε, πέραν των εξαιρετικών ικανοτήτων της, το "ερυθρόλευκο" παρελθόν της Σουλούκου θα την καθιστούσε μία πολύ δυνατή "μεταγραφή" για τον Παναθηναϊκό και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Ωστόσο, το εν λόγω σενάριο δεν φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Αντιθέτως η Λίνα Σουλούκου φέρεται έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στα "σαλόνια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον "Ελλάδα FM", η Ελληνίδα παράγοντας βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Λίνα Σουλούκου
InTime / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η... ταλαιπωρημένη τα τελευταία χρόνια αγγλική ομάδα ψάχνει το "restart" αφού το παρών αγωνιστικό πλάνο της όχι μόνο δεν έχει φέρει επιτυχίες, αλλά αντιθέτως ο σύλλογος μοιάζει να κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω. Σε αγωνιστικό επίπεδο τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα, όμως ακόμα χειρότερη είναι η διαχείριση της ομάδας τα τελευταία χρόνια αναφορικά με το μπάτζετ, καθώς έχουν ξοδευτεί εκατοντάδες εκατομμύρια και δίνονται παχυλά συμβόλαια σε παίκτες που προσφέρουν ελάχιστα. Ο ευρωπαϊκός κολοσσός του Μάντσεστερ βρίσκεται σε καθεστώς αλλαγών και δεν αποκλείεται αναλάβει δράση μία Ελληνίδα για να... νοικοκυρέψει την κατάσταση.