Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ πήρε ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ είχε επισκεφτεί τα Σπάτα που ενημέρωσε τους παίκτες, ότι θα γίνουν αλλαγές (αποχωρήσεις Παπαδόπουλου-Κονέ) και πως δεν θα επηρεάσουν τους ίδιους και την καθημερινότητα της ομάδας, ζητώντας τους να πάρουν το διπλό στο Αγρίνιο.

Ο ηγέτης της Ένωσης έκανε επίσημη δήλωση στην οποία εξέφρασε τον σεβασμό του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Γενικά δεν είναι προτεραιότητά μου να κάνω δηλώσεις αλλά να κάνω πράξεις. Είμαι απο την πρώτη μέρα σε αυτή τη διαδικασία για την μεγάλη ΑΕΚ… την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

Ο σεβασμός μου για το Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και παραμένει μεγάλος, αμετάβλητος και αδιαμφισβήτητος», είναι τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου.

Γιατί έρχεται αυτή η δήλωση τη δεδομένη χρονική στιγμή; Ίσως γιατί η χρονική συγκυρία συμπίπτει με την παραίτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος εδώ και καιρό είχε μείνει χωρίς ρόλο στην ομάδα του “Δικέφαλου” αετού. Ο τελευταίος υπήρξε έμπιστος συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ σενάρια υποστήριζαν, ότι πριν την παραίτηση Παπαδόπουλου υπήρχε συνάντηση με τον Κονέ και τον “Τίγρη”.

Ο Παπαδόπουλος ήταν αμετακίνητος επί εποχών Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Με την αλλαγή κατάσταση όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αποτέλεσε παρελθόν.