Εξαιρετική εμφάνιση και ευρύ σκορ πέτυχε ο Ολυμπιακός εναντίον της Μπράγκα, στο Καραϊσκάκη, αφού η ομάδα τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίζεται με άλλη αυτοπεποίθηση και απόδοση στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα.

Ο Ισπανός προπονητής έχει αλλάξει το τσιπάκι και η ομάδα προκαλεί, ξανά, φόβο στους αντιπάλους, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Νίκο Βαμβακούλα για να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και όσα έχουν διαφοροποιηθεί στη 11άδα.

Ο παλαίμαχος άσος τού συλλόγου αναφέρθηκε, ακόμα, στον Μουζακίτη και το ταλέντο του, στην αλλαγή θέσης τού Ροντινέι αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στο πρόγραμμα.

Ο Νίκος Βαμβακούλας
InTime

"Ο Ολυμπιακός έδειξε τον καλό του εαυτό, τον περσινό, παρά το γεγονός ότι λείπουν δύο-τρεις παίκτες τής περσινής επιτυχίας. Δυνατός, γρήγορος, με πάθος, έτσι πρέπει να συνεχίσει. Πολέμησαν και οι 11 με την Μπράγκα", ανέφερε αρχικά ο Ν. Βαμβακούλας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός έκανε μια μεταγραφη ακόμα και τον Γενάρη χρειάζεται πάλι ενίσχυση. Σε συνεργασία του προπονητή με τον Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, ξέρουν τι θέλει η ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ είναι γάτος, έβαλε τον Ροντινέι έξω δεξιά που οι προηγούμενοι δεν το είχαν δει. Σημαίνει ότι βλέπει μπάλα".

Συμφωνείτε δηλαδή με αυτή την εσωτερική μετακίνηση;

"Εδώ και 1,5 χρόνο, επειδή παρακολουθώ στενά την ομάδα, έλεγα ότι είναι εκεί η θέση του με άκουσε ο Μεντιλίμπαρ γιατί ο Ροντινέι είναι για χαφ και μπροστά. Μπορεί να κάνει παπάδες. Έβαζαν τον Ροντινέι μαζί με τον Μπιέλ και έτσι χαθηκε ο Μπιέλ, αν και η θέση του είναι πίσω από τον φορ και θα ήταν το κάτι άλλο πίσω από τον επιθετικό τώρα που λείπει ο Φορτούνης. Εκεί είναι η θέση τού Ροντινέι που παίζει τώρα και μαζί με τον Κοστίνια δημιουργούν πολύ καλό δίδυμο".

Ο Μεντιλίμπαρ είχε το θάρρος να βάλει στη βασική 11άδα και τον νεαρό Μουζακίτη.

"Είναι πανέξυπνος, παίρνει την μπάλα, αλλάζει πλευρές, ξέρει τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνάει ο καιρός και παίρνει αυτοπεποίθηση. Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός από τα μικρά παιδιά, 2-3 από αυτά που περσι έφτασαν στην κορυφή τής Ευρώπης θα παίξουν μπάλα στον Ολυμπιακό".

Τι βλέπετε για το ντέρμπι της Κυριακής;

"Μπορεί να δεις τον Παναθηναϊκό την Κυριακή σε άλλη κατάσταση, γιατί είναι διαφορετικά τα ματς. Βλέπω ότι σε όλα τα ντέρμπι κατά 90% έχουν από ένα ημίχρονο οι ομάδες. Ποιος θα κάνει γκολ, θα το δούμε. Θέλουν πάθος αυτά τα ματς".

Είδατε τα ευρωπαϊκά ματς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ;

"Κάθισα μετά το ματς στο Καραϊσκάκη και τα είδα. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη δεν του βγαίνει ψυχολογικά. Κι ο Παναθηναϊκός το ίδιο, δεν κάνει αποτελέσματα, είναι βαριά η ομάδα και δεν μπορεί να τσουλήσει γρήγορα".