Σκεπτικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Περίμενε περισσότερα πράγματα ο Βάσκος τεχνικός και ανέφερε αρχικά: «Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή, δεν μπορούσαμε να πιέσουμε. Ο αντίπαλος μάς δυσκόλεψε. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε την κατάσταση. Είχαμε τις ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε. Σε γενικές γραμμές δεν είδαμε πράγματα που θέλαμε από την ομάδα μας».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
InTime/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν άλλαξε η εικόνα στο β’ ημίχρονο με την παρουσία του Κωστούλα και αν είδε αυτά που ήθελε να δει: «Όχι υπερβολικά πράγματα, αλλά βελτιωθήκαμε σε έναν βαθμό. Είδαμε μία αλλαγή ως προς τη διάθεση στην επίθεση. Προσπαθήσαμε να κινηθούμε περισσότερο στην περιοχή του αντιπάλου, όχι όμως ότι είχαμε και τον έλεγχο. Απλώς αυξήσαμε την επιθετική μας λειτουργία».

Για το αν το παράπονό του από τους παίκτες αφορά την τελική προσπάθεια: «Αν θες να έχεις καλή επίθεση, πρέπει να έχεις καλή άμυνα. Όταν μία ομάδα έχει καλή άμυνα, τότε έχει και καλή επίθεση. Θα ήθελα καλύτερη αμυντική λειτουργία και τότε θα ερχόταν και η καλή επιθετική λειτουργία».