Ολυμπιακός: Ως ευκαιρία για δουλειά βλέπουν τη διακοπή του πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι μιας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα μπορέσει να δείξει τα όσα θέλει στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Γουίλιαν
Intime

Στα αρνητικά είναι το γεγονός ότι οι νεαροί Μουζακίτης, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μπακούλας και Αποστολόπουλος, με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη μπει στα... βαθιά παίρνοντας χρόνο σε δύσκολα ματς των Πειραιωτών, θα απουσιάζουν μιας και έχουν κληθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro 2025 με Σλοβακία, Κροατία.

Στόχος που έχει τεθεί δεν είναι άλλος από την καλύτερη ενσωμάτωση των Ολιβέιρα, Γουίλιαν και Γιαζίτσι στο ρόστερ, ώστε και οι ίδιοι να καταλάβουν τα όσα θέλει ο Μεντιλίμπαρ από αυτούς και να μπαίνουν σιγά σιγά στη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ ο Βάσκος τεχνικός γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, μιας και οι απουσίες ποδοσφαιριστών θα είναι πολλές.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει διαθέσιμους τους Τζολάκη, Ρέτσο, Ντόη, Μασούρα που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, τον Ελ Κααμπί που θα είναι με το Μαρόκο, τον Γιάρεμπτσουκ που είναι στο ρόστερ της Ουκρανίας, τον Κάρμο που ενισχύσει την Ανγκόλα, τον Στάμενιτς που ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία και τον Πιρόλα που είναι μέλος της Κ21 της Εθνικής Ιταλίας.

Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα
Intime