Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Πρώτα από όλα εντός αγώνα έγιναν τα αναμενόμενα, με πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει και με τις στιγμές του Βιεϊρίνια έγινε ό,τι έγινε στα τελευταία λεπτά. Από εκεί και πέρα, η όλη δήλωση του Λουτσέσκου είναι απάντηση για το πρόστιμο που μπήκε στην ομάδα. Μπήκε σε μία ομάδα που δεν ήταν κακή ή αδιάφορη και σε παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα. Και έτσι έκανε τη δήλωση περί αποχώρησης.

Είναι πρωτοφανείς οι δηλώσεις του Λουτσέσκου. Ποτέ ένας προπονητής δεν λέει όλα αυτά δημόσια, με τέτοιο τρόπο, για τη διοίκηση και έτσι είναι μία απάντηση. Αυτή, όμως, είναι και η σχέση του Σαββίδη με τον Λουτσέσκου και υπάρχει δημόσιος διάλογος. Είναι υγεία για τον ΠΑΟΚ όλο αυτό. Είναι μία εκτόνωση και τους βοηθάει. Ο ιντριγκαδόρος μπορεί να πανηγηρίζει, όμως αυτός που ξέρει τα βάζει στη σωστή βάση. Το δημόσιο αφορά πως ο Λουτσέσκου μιλάει πάντα με γνώμονα τα αποδυτήριά του. Βρήκε την ευκαιρία, σε ένα άδικο πρόστιμο όπως πιστεύει, να τους υπερασπιστεί, ακόμα και τους νέους που τώρα γνωρίζει και έτσι θα πάρει το μάξιμουμ από την ομάδα του.

Επειδή ο ένας, ο Σαββίδης, βοηθάει τον άλλον, τον Λουτσέσκου, για τα αποδυτήριά του, τα οποία εκείνα τον νοιάζουν και του έδωσε μία τέτοια πάσα, για να δείξει στους αρκετούς νέους του ΠΑΟΚ πως αυτή είναι η προσωπικότητά του και έχει φτάσει να έχει τόσες επιτυχίες, γιατί “οι ποδοσφαιριστές μου παίζουν για εμένα”. Αυτό δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού, είναι τόσο προχωρημένο, τόσο ωραίο. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, δυστυχώς δεν έμπαινε η μπάλα για να επιταχυνθεί η διαδικασία και χθες ήρθε μία νίκη για να βοηθήσει την ομάδα», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.