Κλοντ Μακελελέ: Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση του διαζυγίου μεταξύ του Γάλλου τεχνικού και του Αστέρα Τρίπολης, με το μόνο που απομένει να είναι οι ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΕ, με το Footmercato πάντως να δίνει μια άλλη διάσταση για το πως φτάσαμε στο τέλος της συνεργασίας.

Ο Κλοντ Μακελελέ
Intime

«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να διακόψει την περιπέτεια, λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που επέβαλλε η διοίκηση, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο γι’ αυτόν να κάνει τη δουλειά του. 

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Κλοντ Μακελελέ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κλοντ Μακελελέ
Intime