Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον δεύτερο κύκλο αγώνων του στην εφετινή σεζόν χωρίς να νικήσει στο ντέρμπι των «αιωνίων», παρέμεινε στην 8η θέση και στο -7 απ' την κορυφή, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στους «μεγάλους» αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Intime

Είναι δεδομένο πως η πίεση προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Αλόνσο έχει αυξηθεί πλέον πάρα πολύ (στα όρια του... ασφυκτικού), όμως απ' την πλευρά της ιδιοκτησιας του Παναθηναϊκού η απόφαση που έχει παρθεί είναι να του δοθεί πίστωση χρόνου και να μην τεθεί «θέμα» προπονητή.

Υπήρξαν αρκετές επαφές τις τελευταίες ώρες μετά (και) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να στηρίζει τον Ουρουγουανό τεχνικό, αναγνωρίζοντας πως είχε σημαντικά «ελαφρυντικά» και δυσκολίες στους πρώτους 2,5 μήνες που βρίσκεται στην άκρη του «πράσινου» πάγκου και πως στα δύο τελευταία ματς με Μπόρατς κι Ολυμπιακό, η ομάδα έδειξε μία μικρή βελτίωση στο αγωνιστικό σκέλος, παρότι δεν συνοδεύτηκε από νίκες. 

Εντούτοις, υπάρχει πια και αυξημένη απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα προς το πρόσωπο του Αλόνσο. Με βελτίωση της εικόνας της ομάδας μετά τη δεύτερη «διακοπή» των Εθνικών Ομάδων και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, προκειμένου να μπορέσει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός τη σειρά των παιχνιδιών που ακολουθεί έως το επόμενο «διάλειμμα» του Νοέμβρη, για να ξαναμπεί στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος
Intime