Ρευστή παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς το 0-0 με τον Ολυμπιακό και η απόσταση των επτά βαθμών από την κορυφή, έχει βαρύνει αρκετά το κλίμα.

Στο πρωινό ρεπορτάζ του Sportdog.gr, σας μεταφέραμε την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου πάντως να στηρίξει τον Ουρουγουανό προπονητή, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν από την ΠΑΕ «βγήκε» πως δόθηκε νέα προθεσμία στον κόουτς.

Ο Ντιέγκ Αλόνσο
InTime

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξαν αρκετές επαφές τις τελευταίες ώρες μετά (και) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να στηρίζει τον Ουρουγουανό τεχνικό, αναγνωρίζοντας πως είχε σημαντικά «ελαφρυντικά» και δυσκολίες στους πρώτους 2,5 μήνες που βρίσκεται στην άκρη του «πράσινου» πάγκου.

Παρόλα αυτά, το νέο… deadline σε καμία περίπτωση δεν βάζει stop στην αναζήτηση προπονητή που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα και στην οποία δεν φαίνεται, βάσει των πρώτων πληροφοριών, να εμπλέκεται άμεσα ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει λοιπόν λίγο χρόνο ακόμα στον Αλόνσο, κυρίως επειδή δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο για να τον αντικαταστήσει. Και θα συνεχίσει να τον ψάχνει, ώστε να είναι έτοιμος, καθώς θεωρεί ότι η πανάκριβη φετινή επένδυσή του, δεν γίνεται να απαξιωθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει ήδη μιλήσει μέσω skype με τον Γκουστάβο Πογιέτ (δεν τον έχει πείσει…), που φαίνεται να του έχει προτείνει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ πολύ ψηλά στη λίστα του βρίσκεται και ο Μαρκ Φαν Μπόμπελ όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr.

Ο Αλαφούζος όμως ακόμα δεν έχει πεισθεί ότι αξίζει να πάρει το ρίσκο μίας ακόμα απόλυσης προπονητή και συνεχίζει την αναζήτης και τις επαφές, με τις πληροφορίες να… βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Πάντως, πρόθεσή του είναι να προσελκύσει προπονητή από το «πάνω ράφι» αυτή τη φορά, για αυτό παραμένει στο κάδρο ο άνεργος ακόμα Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ το Σαββατοκύριακο υπήρξε έντονη φημολογία και για επαφή (χωρίς να επιβεβαιώνεται προς ώρας) με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο
Jose Coelho/Pool via AP