Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορια κυκλοφορεί, και δεν διαψεύδεται (καθώς δεν έχει κανέναν λόγο να διαψευστεί), για τον Γιάννη Παπαδόπουλο που αποχώρησε από την ΑΕΚ - Αν και τυπικά ποτέ δεν είχε κάποιο χαρτοφυλάκιο, δεν ήταν στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ δηλαδή, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον είχε ως δεξί του χέρι. Μάλιστα, είχε πει στον Ηλιόπουλο ότι ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρέπει να φύγουν από την Ένωση.

Παρόλα αυτά ο πεπειραμένος παράγοντας αποχώρησε και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πριν το κάνει, είχε επαφή σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων με τον Μελισσανίδη, όπως έχετε διαβάσει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, ενώ στο ίδιο ραντεβού, λίγο πριν το τέλος, βρέθηκε και ο Παναγιώτης Κονέ!

Μεταγραφή και για την ΠΑΕ ΑΕΚ - Στόχος ο Μηνάς Λυσάνδρου

Οι δύο αυτές όμως αποχωρήσεις, που σύντομα θα αυξηθούν σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr, αφήνουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και θα καλυφθούν με ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μάριου Ηλιόπουλου.

Όσον αφορά λοιπόν την επόμενη ημέρα, στην ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους (και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχουν κάνει και μία πρώτη διερευνητική επαφή) με έναν παράγοντα που είχε θεσμικό ρόλο στην ομάδα, αποχώρησε και στη συνέχεια βρέθηκε (και βρίσκεται ακόμα!) σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική και υπάρχουν φωνές κοντά στον Ηλιόπουλο που του αναφέρουν συχνά όσα έχει πετυχει αυτός ο παράγοντας. Μπορεί να βρίσκεται λίγο μακριά, όμως με ένα αεροπλάνο φτάνει άμεσα στα… Σπάτα. Ο λόγος προφανώς για τον Μηνά Λυσάνδρου, έναν πολύ έμπειρο πλέον παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE της Μαδρίτης με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο. Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον Μάρτιο του 2021 ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Από το 2021 βρίσκεται στον ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση προκειμένου να αποτελέσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της κρητικής ΠΑΕ, με εκτελεστικές αρμοδιότητες.