Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, σε ηλικία 31 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άσος του Παναθηναϊκού ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, καθώς ήθελε να ευχηθεί για τα γενέθλια του παιδιού τους αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Επικοινώνησε με τον ιδιοκήτη της βίλας όπου διέμενε ο διεθνής ποδοσφαιριστής και του ζήτησε να έρθει σε επαφή μαζί του. Ο ιδιοκτήτης της βίλας μετέβη στο σημείο, όπου βρήκε τον Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως κάλεσε τον ΕΚΑΒ. Με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί τον θάνατό του και να περιμένει την ασφάλεια ώστε να ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όλοι στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την τραγική είδηση, καθώς οι πληροφορίες προς το παρόν είναι συγκεχυμένες και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το τι συνέβη. Άνθρωποι του συλλόγου μετέβησαν στην οικία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή άμεσως μόλις ενημερώθηκαν για τη δυσάρεστη είδηση. Όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, τότε θα ακολουθήσει και η ενημέρωση από την πλευρά της "πράσινης" ΠΑΕ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ
InTime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα προσεχή ματς με Αγγλία και Ιρλανδία, συνεπώς παρέμεινε στη χώρα μας. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (6/10), όπου ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα του Τριφυλλιού.