Ο αδόκητος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να προχωρούν σε συλλυπητήριες αναρτήσεις στα social media.

Aπό την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρονται τα εξής: «Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η Ένωση στο δικό της μήνυμα αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Αστέρας Τρίπολης με το ακόλουθο μήνυμα: «Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι:

Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Πανσερραϊκός: «Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό Παράδεισο George!».