Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί από χθες (9/10) την αιφνίδια απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού στην Γλυφάδα, βυθίζοντας στη θλίψη την Ελλάδα και τους οικείους του.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον θάνατο του 31χρονου μπακ, ζητώντας παράλληλα από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Πανοραμικό βίντεο από τη πισίνα που εντοπίστηκε νεκρός ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής

Η Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο από την οικία του Μπάλντοκ, όπου φαίνεται η πισίνα που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού.

Σε ΣΟΚ ο Αλόνσο και οι συμπαίκτες του με τον θάνατο Μπάλντοκ

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μπάλντοκ. Άνθρωποι της ομάδας και συμπαίκτες του έσπευσαν στην οικεία του αμέσως μετά τα τραγικά νέα που έμαθαν, όντας σε κατάσταση σοκ.

Μεταξύ άλλων οι Γιώργος Τζαβέλλας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Σπύρος Βλάχος, Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Τόνι Βιλένα μετέβησαν απευθείας στη Γλυφάδα και στο σπίτι του Μπάλντοκ.

Άπαντες θλιμμένοι και μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ και ο Ντιέγκο Αλόνσο ενημέρωθηκε που ενημερώθηκε και έφτασε στο σημείο, ήταν σε σοκ και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Θρήνος και στην Premier League για Μπάλντοκ - Συλλυπητήρια από Εθνική Αγγλίας και Μαγκουάιρ

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το αγγλικό, αφού ο ομογενής μπακ έγραψε την δική του ιστορία στα γήπεδα της Premier League.

Κάτω από την συλλυπητήρια ανάρτηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον θάνατο του Μπάλντοκ, υπήρξε πλήθος μηνυμάτων από ομάδες της Premier League αλλά και την διοργανώτρια αρχή, που εξέφραζαν την λύπη τους για την απώλεια του 31χρονου μπακ.

Η Εθνική Αγγλίας από την πλευρά της, έστειλε το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας την βαθιά θλίψη της.

Αναλυτικά το μήνυμα της Εθνικής Αγγλίας:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα – τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης.

Σκεφτόμαστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο παίκτης της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ με ανάρτησή του στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου.

ΠΣΑΠΠ για τον θάνατο του Μπάλντοκ: "Μακάρι να ήταν ψέμα…"

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με τον ΠΣΑΠΠ να εκφράζει με ανακοίνωσή την βαθιά οδύνη του για την απώλεια του 31χρονου διεθνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Μακάρι να ήταν ψέμα… Μακάρι….

Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Η 9η Οκτωβρίου του 2024 πέρασε πια στην ιστορία ως μία ημέρα θλίψης και πόνου και όλοι μας αισθανόμαστε φτωχότεροι.

Ένα πελώριο γιατί παραμένει αναπάντητο… Τόσο, μα τόσο άδικο…»