Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για την πιθανή ύπαρξη δευτέρου ατόμου στο χώρο, καθώς στον χώρο υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν δύο ποτήρια, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο Action 24.

Ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής τόνισε πως πρόκειται για ανακοπή, πνιγμό και όχι για εγκληματική ενέργεια, αλλά τα αίτια ήταν παθολογικά.

Γι' αυτό το λόγω στελέχη της σήμανσης μπήκαν στο σπίτι και έλαβαν αποτυπώματα. Σε περίπτωση λοιπόν που επιβεβαιωθεί ότι υπήρχε και άλλο άτομο στο σπίτι και άφησε τον 31χρονο σε άσχημη κατάσταση μόνο του, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της «παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής».

Στο σημείο του σπιτιού έφτασαν αμέσως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Γιάννης Παπαδημητρίου, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδος. Πλήθος συμπαικτών και παραγόντων της ομάδας, όπως οι Ζέκα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα και Πέρεθ, βρέθηκαν έξω από την οικία, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός.