Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει ο χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών. Εκτός από ελληνικές, αλλά και αγγλικές ομάδες, σύλλογοι της Κύπρου εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους αποχαιρετώντας τον διεθνή δεξιό μπακ.

Ομόνοια: «Σοκ προκάλεσε η είδηση της απώλειας του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τζιορτζ και στην ομάδα του, Παναθηναϊκό. Δύναμη και κουράγιο. Αιωνία του η μνήμη»

Πάφος: «Καλό Παράδεισο Τζόρτζ Μπάλντοκ»

ΑΠΟΕΛ: Ως ΑΠΟΕΛ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού, για τον αδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή George Baldock. Κουράγιο στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη…

Απόλλων Λεμεσού: Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, για τον ξαφνικό και τραγικό του θάνατο. Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια. Αιωνία του η μνήμη.