Στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε το πρωί της Πέμπτης (10/10) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ήταν βαρύ το κλίμα μετά το σοκ που προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του διεθνούς μπακ του Παναθηναϊκού και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

O Tζορτζ Μπάλντοκ
InTime//ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στο αγωνιστικό μέρος ο Γιουσούφ Γιαζίτσι έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, για να σημειώσει και το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 5ο λεπτό, ενώ αγωνίστηκε για 65 λεπτά και τον αντικατέστησε εν συνεχεία ο Έσε.

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
Facebook/Olympiacos FC

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε 90λεπτο στον Αντώνη Παπακανέλλο, δείγμα ίσως ότι τον υπολογίζει για τα επερχόμενα επίσημα ματς, ενώ για 65 λεπτά έπαιξε και ο Θανάσης Ανδρούτσος, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέκυψε τραυματισμός για τον Καρλίτος, που αντικαταστάθηκε μόλις στο 15’ από τον Φαν Βέερτ.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Αναγνωστόπουλος (46’ Μπότης), Κοστίνια (65’ Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65’ Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Ντάνι Γκαρθία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτσι (65’ Έσε).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης (46’ Κοσέλεφ), Κίνι (46’ Μουντές), Σταυρόπουλος (60’ Μπρόρσον), Μανσούρ (45’ Τσακμάκης), Αθανασίου (46’ Πομόνης), Ουεντραόγκο (46’ Χότζα), Έντερ Γκονζάλες (46’ Καραμάνης), Μπάκου (46’ Αργυρίου), Μίχορλ, Ουάρντα (36’ Βρακάς), Καρλίτος (15’ λ. τρ. Φαν Βέερτ).