ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Γράφτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ πως η Μπράγκα (που τον Αύγουστο είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟ για την αγορά του) επανήλθε ενώ η Μποταφόγκο ποτέ δεν... εγκατέλειψε την περίπτωσή του. Και οι δυο αυτές ομάδες βεβαίως τον θέλουν πλέον ως ελεύθερο.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης
InTime

Και φυσικά δεν είναι οι μοναδικές από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα (ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ δεδομένα έχουν ήδη ασχοληθεί/ενδιαφερθεί, πιο ζεστά ο Πρωταθλητής Ελλάδας κι ας λένε οι ρεπόρτερ πως ο Σαββίδης δεν θέλει να παίρνει παίκτες του Αλαφούζου) που έχουν ψηλά στις λίστες τους τον 23χρονο Έλληνα άσο.

Η πρόβλεψη της στήλης πάντως είναι οτι τοσήριαλ της ανανέωσης του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό θα έχει και έναν τρίτο και τελευταίο κύκλο!! Παρότι υπάρχουν στελέχη στην ΠΑΕ που είναι της άποψης πως πρέπει να “τιμωρηθεί” και να μείνει στην εξέδρα μέχρι την λήξη του συμβολαίου του!!! Ευτυχώς πάντως υπάρχουν και κάποια πιο... ψύχραιμα μυαλά που λένε πως μπορεί να βρεθεί και μια μέση λύση. Δηλαδή από την στιγμή που δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τον Νοέμβριο, τότε να πουληθεί τον Γενάρη με ένα λογικό αντίτιμο για το κλαμπ (1,5 – 2 εκατομμύρια) και φυσικά με τον όρο να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα...

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης
InTime

ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΆΝΟΒΙΤΣ: Παρότι ο Βαγιαννίδης έχει τεθεί εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό για λόγους... συμβολαίου και όχι αγωνιστικούς, ο Εκλέκτορας (και πρώην τεχνικός του τριφυλλιού) τον κάλεσε ξανά στην γαλανόλευκη, στην οποία, παρεμπιπτόντως, οι διεθνείς του εξέφρασαν την συμπαράστασή τους για την “άσχημη κι άδικη συμπεριφορά” του κλαμπ! Ο Σέρβος προπονητής μάλιστα... αγνόησε και τον Κώτσιρα παρότι παίζει πλέον ως δεξί μπακ στον ΠΑΟ, κάτι που σίγουρα πρέπει να ενόχλησε ( κάτι σαν τρολιά) τους Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Παπαδημητρίου. Φανταστείτε μάλιστα ο Γιοβάνοβιτς να ρίξει στο ματς κόντρα στα λιοντάρια της Αγγλίας τον “Βάγια” κι αυτός να πάει καλά, τι έχει να γίνει μετά στα ... social media (και όχι μόνο) από τους οπαδούς του τριφυλλιού που έχουν γενικά άχτι τον ιδιοκτήτη και τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ.